Informació

Foto: Roman Montull. Els Bastets. Vall de Lord (El Solsonès)

El “Projecte Perles de Caverna de l’avenc Montserrat Ubach” ha estat guardonat amb el Premi “Ajut a la Dona Naturalista – 2024” que atorga la Institució Catalana d’Història Natural.

Jordi Lloret i Prieto va ser cofundador de la Comissió per a la Protecció de l’avenc Montserrat Ubach i l’entorn (2010) i el seu vicepresident fins el dia de la seva mort (18 de març de 2017) càrrec que manté a tall honorífic. És precisament aquest dia que el recordem cada any de manera especial, aquesta vegada (2024) fent-nos ressò de l’entrada que s’acaba de publicar a la Wikipedia, obra de la wikipeista i creadora de la pàgina Anna Mª Batalla, a la qual agraïm aquest reconeixement al nostre company. Jordi Lloret Prieto – Viquipèdia, l’enciclopèdia lliure (wikipedia.org)

En la pàgina Vídeos hi trobareu les obres premiades del Concurs de Fotografia i vídeo que la Comissió per a la Protecció de l’avenc Montserrat Ubach i l’entorn va organitzar amb motiu del 60 Aniversari de l’avenc. Els premis van ser lliurats en l’acte que va tenir lloc a Terrassa, el 20 de desembre de 2023, i que, a l’hora, va tancar l’any del 60 Aniversari.

.